انواع سختی گیر

انواع سختی گیر را می توان به طور کلی به صورت زیر دسته بندی نمود:

در این بخش به طور مختصر در مورد هر یک از انواع سختی گیر های رزینی، پلی فسفات و مگنت توضیحاتی داده می شود:

انواع سختی گیر رزینی

سختی گیرهای رزینی به دو دسته ی دستگاه های سختی گیر رزینی و فیلترهای سختی گیر رزینی طبقه بندی می شوند. به طور کلی مبنای این روش تبادل یونی است. به این معنا که آب با قرار گرفتن در مجاورت رزین یون های کلسیم و منیزیم را از دست داده و سدیم جایگزین می شود. در این حالت اصطلاحاً آب نرم شده و رسوب نمی کند. اما این روش برای مصارف خانگی مناسب نبوده و بیشتر کاربرد صنعتی دارد. در صورتی که از دستگاه های سختی گیر رزینی به عنوان تصفیه آب ورودی ساختمان استفاده می کنید، حتماً یک خروجی مجزا از آب قبل از ورود به سختی گیر رزینی، منحصراً برای آب آشامیدنی بگیرید و سپس در محل استفاده یعنی زیر سینک ظرفشویی از یک دستگاه تصفیه آب RO استفاده کنید. سختی گیری از آب به این روش بسیار گران بوده و دستگاه های سختی گیر جای زیادی را اشغال می کنند. علاوه بر این موارد نگهداری و مراقبت از این دستگاه ها کار پر زحمت و دشواری است. از انواع دیگر سختی گیرها می توان به فیلترهای آنیونیک و کاتیونیک اشاره کرد که در سایزهای مختلف در بازار موجودند و کاربری های خاص صنعتی دارند.

سختی گیر رزینی

انواع سختی گیر پلی فسفات

شاید کلمه ی سختی گیر برای این دسته از فیلترها کلمه ی صحیحی نباشد چرا که توسط کارتریج های پلی فسفات عملاً سختی آب حذف نمی شود بلکه عملکرد این فیلترها به این شرح است: هنگامی که آب از کریستال پلی فسفات عبور می کند. مواد داخل کارتریج داخل آب حل شده و با چسبیدن به یون های کلسیم و منیزیم از رسوب کردن آنها جلوگیری می کنند. فیلترهای پلی فسفات برای جلوگیری از رسوب آب گرم در پکیج، آب گرم کن، رادیاتورها و دیگ های بخار کاربرد دارند. همچنین در مصارف خانگی می توان از انواع فیلتر پلی فسفات برای حفاظت از ماشین لباسشویی و ظرفشویی نیز استفاده نمود. به خاطر داشته باشید پلی فسفات برای آب آشامیدنی کاربرد ندارد و نباید از آب گرم به عنوان آب آشامیدنی و یا برای طبخ غذا و … استفاده نمود. البته در مدلهای سری دوزاپراپ ساخت شرکت اطلس ایتالیا تا حدی این مشکل برطرف گردیده است.

سختی گیر پلی فسفات

انواع سختی گیر مغناطیسی

از انواع سختی گیرها می توان به سختی گیر مغناطیسی یا اصطلاحاً مگنت نیز اشاره نمود. این سختی گیرها با تغییراتی که در ساختار یونی آب ایجاد می کنند از رسوب آن روی جداره های فلزی جلوگیری کرده و این مشکل برطرف می گردد. انواع سختی گیر مغناطیسی در بازار با کاربردهای خانگی و صنعتی موجود است. از مصارف خانگی سختی گیرهای مغناطیسی می توان به محافظت از ماشین لباسشویی و ظرفشویی در برابر رسوبات اشاره کرد. مزیت سختی گیرهای مگنت عمر مفید بالاتر به نسبت پلی فسفات، رفع مشکل ترکیدگی هوزینگ، تحمل دمای بالاتر و حجم کمتر فیلتر اشاره نمود. ( فیلتر ماشین لباسشویی )

سختی گیر مغناطیسی
درباره filterkala
راهکارهای تصفیه آب خانگی و حفاظت از تاسیسات ساختمان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینجا کجاست؟!

در فیلترکالا با راهکارهای تصفیه آب خانگی و محافظت از تاسیسات ساختمان آشنا می شویم. شما می توانید مشاوره خرید انواع دستگاه های تصفیه آب خانگی شش مرحله ای ، مسافرتی و ... ، سیستم های ضد رسوب پکیج و آب گرم کن ، فیلترهای ورودی ساختمان ، انواع هوزینگ و کارتریج تصفیه آب خانگی و صنعتی و سایر محصولات مرتبط ، را با مهندسان ما به صورت رایگان انجام دهید. اولین فروشگاه اینترنتی تخصصی لوازم تصفیه آب به زودی در وب سایت فیلترکالا راه اندازی می شود. همچنین خدمات نصب ، گارانتی ، تعمیر و تعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب خانگی نیز توسط کارشناسان این مجموعه انجام می گیرد.

سبدخرید